top of page
Vraaggestuurd Trainen en Opleiden ...


Bij vzw SYN-TOPIA hebben we een boon voor vormen, trainen en opleiden. Maar niet zo maar. 
De inspanningen die organisaties en medewerkers leveren bij het organiseren (en volgen) van vorming, training en opleiding worden pas écht relevant, als die kaderen in een "ruimer verhaal", en wanneer de opleidingsinitiatieven kunnen bijdragen aan het realiseren van organisatie-doelen. 

Dat vergt zicht op medewerkerscompetenties en op talenten, en helder beeld van waarheen men (met VTO) wil, en een engagement om daarop in te zetten met het VTO beleid. 

Voor ons zijn vormingen, trainingen, opleidingen - overigens niet anders dan bv ook coaching en super- of intervisies - dus methodieken, die waar en wanneer nodig kunnen worden ingezet ter ondersteuning van de realisatie van organisatie-doelen. 

In ons VTO-aanbod richten we ons hoofdzakelijk tot leidinggevenden en kaderfuncties binnen de organisatie. Wanneer intensieve projecten, door ons ondersteund binnen uw organisatie, daarom vragen, voorzien we ook graag de nodige vorming voor basismedewerkers. 


Vóór de paasvakantie van 2020 zouden we onze eerste programmabrochure hebben gelanceerd, 
met daarin een aantal boeiende; langere en kortere opleidingen in open aanbod, en een staalkaart van wat we bij jullie "in house" te bieden hebben. Een klein venijnig beestje besliste daar anders over ... Het open aanbod diende volledig te worden geschrapt, en ook in house initiatieven konden maar sporadisch en met mondjesmaat. 
Op de pagina  "opleidingskalender" pagina vind je een staalkaart van onze opleidingen. Al deze opleidingen, trainingen, workshops en vormingen worden "in house" aangeboden, enkel voor jouw organisatie. Wanneer jullie meerdere medewerkers willen vormen, is deze formule interessanter qua prijs.  Maar bovenal biedt dit je organisatie ook inhoudelijke en methodische voordelen.We kunnen de inhoud ervan immers aanpassen aan jullie concrete vragen, en aan jullie specifieke organisatie-objectieven.  Ook in opleidingen leveren we dus graag maatwerk-oplossingen. Contacteer ons voor een voorstel op maat. Ook opleidingstrajecten voor grotere groepen (basis-)medewerkers behoren overigens tot de mogelijkheden. We werken dan samen - en in functie van wat ikv de pandemie toegelaten is, een passende formule uit (die desgewenst ook digitaal kan zijn)

Een aantal opleidingen zal, van zodra mogelijk,  ook doorgaan "in open aanbod". Je zal dan via deze website kunnen intekenen. Je ontvangt een factuur, en na betaling volgen spoedig de detailgegevens voor de opleiding waarvoor je bent ingeschreven. Heb je een opleidingsvraag, maar vind je dit thema niet onmiddellijk weer in ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen of we iets voor je kunnen betekenen. Omdat samen wérkt...

 
     
bottom of page