top of page

_edited.png
WELKOM OP DE WEBSTEK VAN  vzw SYN-TOPIA.

Wij zijn een jong adviesbureau, dat er is voor welzijns- en gezondheidszorgvoorzieningen  die geven om hartelijke zorg- en dienstverlening, betrokkenheid, cliëntgedrevenheid en resultaatgerichtheid.

We informeren, vormen, trainen, coachen, superviseren, mentoren en adviseren. En we weten waarover we praten. We staan met beide voeten in de zorg, en hebben ruime ervaring met de  strategische, beleidsmatige en organisatorische back office  van  excellente zorg en dienstverlening . We volgen nieuwe ontwikkelingen van nabij op. Zodat we die ook met jullie  kunnen vertalen in  innovatieve en excellente praktijk. 

Together we go the extra mile. Adviseren en ondersteunen doen we steeds vanuit de vraag en behoefte van de opdrachtgever, en vanuit een empowerende benadering: jouw organisatie bezorgen wij dié  inzichten, competenties en tools die jullie nodig hebben om verder te kunnen... En zo komen we samen vaak nog een stapje verder dan eerst gedacht.!

Verken op deze site alvast rustig ons aanbod. En leg ons je vragen en bedenkingen voor. 
Wij stellen SYN-TOPIA en onze diensten graag persoonlijk aan je voor. Omdat samen wérkt. Dus wanneer plannen we die coffee talk? 

Tot binnenkort,

Tom, Rudi en Roel   
 

 
     
bottom of page