top of page

WELKOM OP DE WEBSTEK VAN  vzw SYN-TOPIA.

Wij zijn een jong adviesbureau, dat er is voor welzijns- en gezondheidszorgvoorzieningen  die geven om hartelijke zorg- en dienstverlening, betrokkenheid, cliëntgedrevenheid en resultaatgerichtheid.

We informeren, vormen, trainen, coachen, superviseren, mentoren en adviseren. En we weten waarover we praten. We staan met beide voeten in de zorg, en hebben ruime ervaring met de  strategische, beleidsmatige en organisatorische back office  van  excellente zorg en dienstverlening . We volgen nieuwe ontwikkelingen van nabij op. Zodat we die ook met jullie  kunnen vertalen in  innovatieve en excellente praktijk. 

Together we go the extra mile. Adviseren en ondersteunen doen we steeds vanuit de vraag en behoefte van de opdrachtgever, en vanuit een empowerende benadering: jouw organisatie bezorgen wij dié  inzichten, competenties en tools die jullie nodig hebben om verder te kunnen... En zo komen we samen vaak nog een stapje verder dan eerst gedacht.!


Wanneer nodig doen we ook beroep op
SYN-TOPIA partners. Onze partners kennen we al jaren, we weten wat ze kunnen, waar ze voor staan, én dat ze onze visie delen. Zo kunnen we samen maatwerk leveren voor jullie organisatie. 

Verken op deze site alvast rustig ons aanbod. En leg ons je vragen en bedenkingen voor. 
Wij stellen SYN-TOPIA en onze diensten graag persoonlijk aan je voor. Omdat samen wérkt. Dus wanneer plannen we die coffee talk? 


Zelf interesse om organisaties te ondersteunen? Spreken onze visie en werkwijze je aan en wil je als adviseur met ons samenwerken?  Neem contact op! Dan plannen we snel een gesprek over je "& -value" ...  


Roel & Rudi zijn de oprichters van vzw SYN-TOPIA

 
 
Roel foto syn-topia3.jpg
Rudi.jpeg
Roel Van de Wygaert    

analytisch en methodisch; doortastend maar diplomatisch; creatief, luisteraar en fluisteraar; respectvol verbindend (waar kan) én ontregelend (wanneer nodig), meerzijdig-partijdig en loyaal.


contact
roelvandewygaert@SYN-TOPIA.org 
0032-(0)478/80.06.27


 
bottom of page