Bij vzw SYN-TOPIA kennen we de voor-,  achter- én binnenkant van PREZO Woonzorg.  En hebben we tonnen ervaring met het implementeren van dit fantastische kwaliteitssysteem. 

Roel Van de Wygaert was binnen Zorgnet-Icuro jarenlang projectleider voor het ontwikkeltraject waarin PREZO Woonzorg ontstond. Hij werkte in die tijd ook mee aan de ontwikkeling van de IT tool, en ontwierp samen met Perspekt het keurmerkschema (de "norm") van het "PREZO Woonzorg keurmerk voor excellentie in zorg en beleid". 

Hij heeft vele voorzieningen ondersteund bij hun implementatie van PREZO Woonzorg, en ontwikkelde en gaf ook opleiding rond PREZO Woonzorg, samen met Annemie Vanden Bussche. 
Hij was de allereerste PREZO Woonzorg implementatiepartner, en werd later ook PREZO Woonzorg coach. 
Roel werkte vaak en graag als auditor  voor de PREZO Woonzorg audits van Perspekt. 
Daarnaast is hij ook vandaag nog actief als extern auditor voor organisaties die hun "PREZO proofness" extern gevalideerd willen zien. 
 
Ook Rudi Veekhoven is overigens PREZO Woonzorg coach.  

Waarom we fan zijn van PREZO Woonzorg? 
Omdat het de cliënt helpt centraal te stellen in de zorg en dienstverlening. In niet mis te verstane taal, die - éénmaal het vocabulaire vertrouwd is - de medewerkers aanspreekt om de dingen te doen die er toe doén. Cliëntgedreven en effectief. 
Omdat het kwaliteitssysteem de lagen van de organisatie verbindt, door een éénduidige kwaliteitstaal te ontwikkelen, en door kwaliteit als één van de organisatiedoelen te formuleren. En omdat - en daar is de prezo tool van pyxima een belangrijke ondersteuning in - het model helpt om te groeien, in processen en resultaten... 

Zin om ook "prezoriaan" te worden? Neem dan snel contact op. We helpen je graag op weg met een concreet en realistisch stappenplan. 
Al langer  fan van PREZO Woonzorg, en op zoek naar advies, een coach of sparring partner? Aarzel niet om ons te contacteren voor een goeie babbel. We helpen je graag verder. Omdat we geloven dat cliëntgedrevenheid en effectiviteit dé motor voor verandering zijn...
 
 
Klaar om meer te weten over en meer te doen metPREZO Woonzorg? Meld je dan snel aan op één van onze initiatieven:

Neem snel contact op! Tot binnenkort!