SYN-TOPIA logo klein_edited.png

BelRAI TRAIN THE TRAINER OPLEIDINGEN in OPEN AANBOD

vzw SYN-TOPIA organiseert regelmatig "Train the Trainer" opleidingen in open aanbod. Die opleidingen voldoen aan de wettelijke bepalingen, zodat deelnemers aan het eind van het traject een attest van BelRAI trainer (in een specifiek BelRAI instrument) kunnen behalen, en zelf indicatiestellers kunnen opleiden. 

Open opleidingen zijn bedoeld voor individuele deelnemers. De opleidingen beslaan 10 dagdelen, verdeeld over 3 volledige dagen en 4 terugkommomenten (halve dagen). 
Omwille van de interactie is groepsgrootte beperkt tot 15 deelnemers. 

Alle opleidingen worden gegeven door gecertificeerde BelRAI trainers, die zelf bewezen ervaring hebben als professional in de ouderen- of thuiszorg. 

Deelnameprijs voor een opleiding bedraagt voor najaar 2022 per deelnemer 850 € excl. BTW. Inbegrepen zijn: cursusmateriaal, gebruik van een digitaal opleidingsplatform en een digitale oefenomgeving, het gebruik van de verplichtende e-learnings, dranken tijdens de sessies. Op volledige dagen wordt tjdens de middagpauze een broodje voorzien. 

Al onze LTCF TTT opleidingen in open aanbod zijn momenteel VOLZET. 
We voorzien dit najaar nog TTT opleidingstrajecten in oktober, november en december. Data en inschrijvingen worden kortelings via deze pagina gelanceerd. 

Wil je automatisch op de hoogte worden gehouden van dit aanbod, 
klik dan hier en laat je coördinaten na. Je krijgt dan een mail zodra de opleidingen ingepland zijn.