top of page
SYN-TOPIA logo klein_edited.png

gecertificeerd voor opleidingen ,
trainingen en coaching met

vzw SYN-TOPIA: BelRAI expertorganisatie en opleidingsinstantie

vzw SYN-TOPIA is door Vlaanderen erkend als BelRAI expertorganisatie en opleidingsinstantie. Dat betekent dat wij, onder de voorwaarden hiervoor opgelegd, medewerkers van zorgorganisaties kunnen opleiden tot geattesteerde BelRAI trainers of indicatiestellers. Maar voor ons gaat "met BelRAI werken" nog een stapje verder dan goede opleiding. We willen organisaties ondersteunen om BelRAI voor hen te laten werken. Daarom zetten we sterk in op begeleiding van "diepe implementatie" van BelRAI in de organisatie, door een stevige verankering van BelRAI in MDO, wooonzorgleefplan en zorgorganisatie-processen. 

samen BelRAI met hoofd & hart implementeren ...
"Laat BelRAI voor jou werken, en niet omgekeerd!" - niet zomaar een slagzin. 
Goed opgeleide trainers en indicatiestellers zijn belangrijk voor een goede BelRAI werking. 
Maar ook het op de vloer en in de processen van de organisatie invoeren van de BelRAI manier van naar competenties en zorgnoden kijken vraagt de nodige aandacht. Hoe betrek je alle medewerkers op de meest efficiënte manier in het traject? En hoe werk je een krachtig multidisciplinair overleg uit (mede) aan de hand van BelRAI informatie? Hoe kom je in overleg met de cliënt en zijn naasten tot een écht cliëntgedreven woonzorgleefplan? En hoe houden we dat alles doenbaar voor onze medewerkers. 
Effectief en efficiënt wonen, zorg en leven plannen, daar is BelRAI een uitstekend hulpmiddel voor. En door met ons in zee te gaan, heb je snel de kneepjes van het vak door ... ontdek het BelRAI aanbod van vzw SYN-TOPIA:
Nood aan opleiding van trainers of indicatiestellers? Of wil je een informatiesessie organiseren voor je medewerkers, bestuur en relaties, bijvoorbeeld als kick-off voor je BelRAI traject? 
Of zoek je advies en ondersteuning om BelRAI écht voor jou te laten werken in de organisatie? 
Misschien werk je al een tijdje met BelRAI instrumenten, en wil je de kennis van je medewerkers verdiepen, en een boost geven aan jullie BelRAI gebruik? 
Laat ons daarover praten. Omdat samen wérkt! ...

Bij SYN-TOPIA geloven we in de meerwaarde van blended learning en implementatie-ondersteuning door experten. We brengen in begeleidingen onze expertise in, onder andere opgebouwd in het Vlaamse BelRAI LTCF pilootproject.

Meer weten over onze aanpak? Geef een seintje, ik praat je graag bij ...
Roel Van de Wygaert - 0478/80.06.27 - roelvandewygaert@syn-topia.org

bottom of page